FÅ BOUNCE HELT FOR JER SELV!

Hvad er bedre end at besøge BOUNCE? Det er selvfølgelig at booke hele arenaen til jer selv! Læg fantasiløse festlokaler bag jer og få en ekstraordinær oplevelse hos BOUNCE. Find inspiration i vores fantastiske adrenalinpark, perfekt til produktlanceringer, filmindspilninger, firmaevents og fester!

TRÆT AF KEDELIGE FESTLOKALER? BESØG BOUNCE.

Bliv barn igen – føl friheden og lad adrenalinen pumpe igennem årene!

I får hele arenaen for jer selv og kan frit udforske alt fra vores trampoliner, til vores parkour-område – øv dine saltomortaler og land blødt i vores Big Bag. Eller hvorfor ikke spille en høvdingeboldturnering for hele teamet på vores Dodgeball-bane?

Er I rigtige adrenalinjægere? Kaster I jer over vores fantastiske forhindringsbane X-park – præcis som Ninja warriors på TV, men den her gang er det JER der står i centrum!

Vores fantastiske personale findes selvfølgelig i venuen hele dagen og vi sørger for at I har hvad I har brug for, for at I får den bedst mulige oplevelse. Vores stamme kan motivere, peppe og hæve stemningen bedre end de fleste – det kommer I til at mærke.

EN SAMLET PAKKE FOR HELE ARENAEN KAN BL.A. INDEHOLDE:

  • Eget konferencelokale
  • Det fedeste musikanlæg – du vælger musikken!
  • Personale uddannet i teambuilding
  • Madbestilling fra eget køkken

Vi tilpasser os selvfølgeligt gerne efter netop jeres ønsker og forudsætninger.
Vi anbefaler ikke at booke BOUNCE såfremt jeres grupper er færre end 60 personer.

Vil du vide mere?

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig snarest muligt. Hvis du har spørgsmål om et allerede booket event kan du desuden kontakte os på 78 700 900.