BOUNCE FIT – TRAMPOLIN FITNESS MED SYNLIGE RESULTATER

Pak løbeskoene væk med god samvittighed – prøv en sjov og anderledes træningsform hos BOUNCE i stedet! Vidste du at 10 minutters trampolinhop giver samme motion som 33 minutter på løbebåndet? Hos os bliver din træning varieret, svedig – og SJOV!

NASA har beskrevet trampolin fitness som den mest effektive træningsform nogensinde. Er du enig? Prøv selv!

Den SJOVESTE træning!

Tror du ikke at motion og træning kan være sjovt? Tænk igen! Se hvordan et træningsprogram hos BOUNCE kan se ud – Vi lover, at det er længe siden du har været så træt og glad efter træningen.


LÆNGDE

45 minutes

BOUNCE Fit i København skema

Ingen nye hold i øjeblikket.

KØB MEDLEMSKORT & FÅ UBEGRÆNSET TRÆNING!

Vi har medlemskort som giver dig ubegrænset træning hos BOUNCE Fit: Vælg mellem 30 dage for 285 kr eller 90 dage for 645 kr. Ved køb af et medlemskort sparer du masser af penge! Kortet gælder både for drop-in og telefonbooking og aktiveres på købsdagen. Vi har intet oprettelsesgebyr.

Kortet er personligt og leveres direkte til din mobil. Når du kommer til os for at træne skal du desuden vise ID i entrén.

Medlemskortet kommer snart!

SPØRGSMÅL & SVAR

  1.   Vi har drop-in træning, men da kan vi ikke garantere plads. Hvis du booker i forvejen reserverer vi en plads til dig.

  2.  Klik her for at booke og vælg ikonet for BOUNCE Fit. Husk at du kun kan booke holdet på specifikke tider. Skemaet findes ovenfor.

  3.  Tag træningstøj på. Pssst! Det kan desuden være en fordel at have håndklæde og drikkedunk med,  for du bliver helt sikkert svedig! Vi har omklædningsrum med brusere i vores lokaler.
    For at være med skal du desuden bære vores unikke skridsikre strømper. Du køber dem separat for 20 kr. ved dit første besøg.

  4.  Ja, vores omklædningsrum har låsbare skabe. Tag din egen hængelås med eller køb en hos os.

  5. Absolut ikke, vores instruktører er eksperter og viser dig alt hvad du behøver at vide!

  6. Selvfølgelig – alle kan være med! Du behøver ingen erfaring for at deltage i BOUNCE Fit træningshold. Er du i dårlig form eller bare nybegynder? Lyt til din krop og gør kun det som føles rigtigt for dig. Er du er i tvivl eller har tidligere skader eller medicinske problemer, bør du altid kontakte din læge inden du tilmelder dig.