TEAMBUILDING, KICK-OFF ELLER BARE ET KONTOR BREAK

Booste teamet med et rigtigt adrenalinkick! BOUNCE teambuilding-aktiviteter for grupper og virksomheder er en anderledes, sund og sjov måde at omgås med dine kolleger på. Vi tilpasser intensiteten efter gruppen. Der findes ingen øvre aldersgrænse hos BOUNCE!

SATS HÅRDT, MEN LAND BLØDT I VORES 3 ELLER 5-KAMPE

Afhængigt af hvor konkurrencemindede I er, kan I vælge mellem 3 eller 5-kamp. Uanset jeres forskellige forudsætninger arrangerer vi hele forløbet og sørger for, at alle i gruppen får en god og sjov oplevelse.
Er I mange? – Book hele BOUNCE!

3-KAMP:

215 KR/PERSON (EKSKL. MOMS)
 • 1 time og tre valgfrie aktiviteter
 • BOUNCE-vært
 • BOUNCE-strømper indgår
 • Vand og powerbar

MEST  POPULÆR

5-KAMP:

285 KR/PERSON (EKSKL. MOMS)
 • 2 timer og 5 valgfrie aktiviteter
 • BOUNCE-vært
 • BOUNCE-strømper er inkluderet
 • Vand og powerbar

HAR I SPECIFIKKE PLANER?

BOUNCE står til jeres rådighed! Vi har erfaring med at arrangere store gruppeøvelser og firmaevents for alt fra 10 til 300 personer. Sammenhold, ledelse og fællesskab er vores DNA og vi kan skræddersy aktiviteter, der lokker disse egenskaber frem i jeres organisation. Udfordre os til at udfordre jer!

ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE, HVORDAN EN TEAMAKTIVITET KAN SE UD?

SPØRGSMÅL & SVAR:

 1. Selvfølgelig! Vi har ingen færdig skabelon som vi arbejder efter, derimod tilpasser vi aktiviteter, så alle medarbejdere kan deltage, uafhængig af fysiske forudsætninger.

 2. Er paven katolik? Sner det i Sibirien? Alle mennesker er forskellige og vores mål er, at der skal findes noget, som får pulsen til at stige for alle, uanset om man er konkurrencemenneske eller ej. På den gode måde. — Hallo, det handler jo ikke om liv eller død, det er meningen det skal være sjovt! Vi er fleksible og tilpasser arrangementet så det bliver sjovt for alle i dit team.

 3. Absolut! Vi kan sørge for catering, værter og et skræddersyet tilbud med aktiviteter. Det har vi gjort mange gange før.

 4. Praktisk tøj, som man kan gøre sig bekvemt i og sportssko eller sneakers til indendørsbrug. Tag gerne et ekstra sæt tøj med. BOUNCE-strømper ordner vi når I ankommer.

Vil du have mere?

Udfyld denne formular og så kontakter vi dig snarest muligt. Hvis du har spørgsmål om et allerede booket event kan du desuden kontakte os på 78 700 900.