FIRMA

TEAMBUILDING, KICK-OFF ELLER BARE ET KONTOR BREAK

Boost teamet med et rigtigt adrenalinkick! BOUNCE teambuilding-aktiviteter for grupper og virksomheder er en anderledes, sund og sjov måde at omgås med dine kolleger på. Vi tilpasser intensiteten efter gruppen. P.S. Der findes ingen øvre aldersgrænse hos BOUNCE!

SATS HÅRDT, MEN LAND BLØDT I VORES 3 ELLER 5-KAMPE

Afhængigt af hvor konkurrencemindede I er, kan I vælge mellem 3 eller 5-kamp. Uanset jeres forskellige forudsætninger arrangerer vi hele forløbet og sørger for, at alle i gruppen får en god og sjov oplevelse.
Er I mange? – Book hele BOUNCE!

MEST  POPULÆR

5-KAMP:

285 KR/PERSON (EKSKL. MOMS)
 • 2 timer og 5 valgfrie aktiviteter
 • BOUNCE-vært
 • BOUNCE-strømper er inkluderet
 • Vand og müslibar

3-KAMP:

215 KR/PERSON (EKSKL. MOMS)
 • 1 time og tre valgfrie aktiviteter
 • BOUNCE-vært
 • BOUNCE-strømper er inkluderet
 • Vand og müslibar

So much fun and much more challenging than I imagined. Everyone goes all in and sacrifices both body and friendship to win. In a good way.

Nina Campioni, Bloggare på Elle, om 5-kampen

HAR I SPECIFIKKE PLANER?

BOUNCE står til jeres rådighed! Vi har erfaring med at arrangere store gruppeøvelser og firmaevents for alt fra 10 til 300 personer. Sammenhold, ledelse og fællesskab er i vores DNA og vi kan skræddersy aktiviteter, der lokker disse egenskaber frem i jeres organisation. Udfordrer os til at udfordre jer!

ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE, HVORDAN EN TEAMAKTIVITET KAN SE UD?

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår og betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes.
Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort.
Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter. 

7 dage før jeres besøg, skal du kontakte os for, at foretage ændringer og bekræfte din booking, i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser.
Herefter sender vi et nyt betalingslink, du skal anvende til at betale det udestående beløb med ét kreditkort.
6 dage før jeres besøg er bookingen endeligt fastlagt og kan kun ændres i samråd med med BOUNCE INC, personale og betingelser.

Du kan reducere antallet af hoppere med max. 5 personer pr. 20 hopper. Antal deltagere kan reduceres til minimum 6 personer. Forøgelse af antal deltagere i din booking, er kun mulig afhængig af plads og personale på den pågældende dag og tidspunkt. Bookingen er kun gyldig, i det tidsrum skrevet i denne bekræftelse. Bookingen kan rykkes én gang. Vi tager forbehold for fuldt bookede tider og ændrede åbningstider. Aflysning skal ske senest 7 dage før jeres besøg.

Det er ikke tilladt at indtage alkohol på dagen, i tiden før og under, at i hopper. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. BOUNCE tillader ikke ekstern catering undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad til de berørte gæster. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.


SPØRGSMÅL & SVAR

 1. Selvfølgelig! Vi har ingen færdig skabelon som vi arbejder efter, derimod tilpasser vi aktiviteter, så alle medarbejdere kan deltage, uafhængig af fysiske forudsætninger.

 2. Er paven katolik? Sner det i Sibirien? Alle mennesker er forskellige og vores mål er, at der skal findes noget, som får pulsen til at stige for alle, uanset om man er konkurrencemenneske eller ej. — Hallo, det handler jo ikke om liv eller død, det er meningen det skal være sjovt! Vi er fleksible og tilpasser arrangementet så det bliver sjovt for alle i dit team.

 3. Absolut! Vi kan sørge for catering, værter og et skræddersyet tilbud med aktiviteter. Det har vi gjort mange gange før.

 4. Bekvemt tøj, som man kan bevæge sig i og sportssko eller sneakers til indendørsbrug. Tag gerne et ekstra sæt tøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter. BOUNCE-strømper ordner vi når I ankommer.

KONTAKT OS FOR AT BOOKE

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig snarest muligt. Hvis du har spørgsmål om et allerede booket event kan du desuden kontakte os på 78 700 900.