FLIGHT ACADEMY TRAMPOLINKURSER

Trampolin kurser for nybegyndere eller erfarene. Uanset om du vil lære at udføre din første salto eller sætte dobbeltsalto og twists på din skill liste – er BOUNCE Flight Academy noget for dig. Du bestemmer selv udgangspunktet for din træning. Vi opmuntrer og udfordrer dig på alle niveauer og igennem alle faser. Herunder kan du læse mere om Flight Academy, de forskellige niveauer og hvad du kan forvente dig. Hvis dette kursus lige er dig, bør du booke snarest muligt. Vi ved af erfaring, at disse kurser er super populære. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du information om nye hold før alle andre.

NYSGERRIG EFTER AT SE HVORDAN ET FLIGHT ACADEMY HOLD KAN SE UD? SE VORES VIDEO..

MOD NYE HØJDER MED VORES TRAMPOLINKURSUS

Basen for alle vores trampolinkurser er at have korrekt teknik fra begyndelsen – det er det allervigtigste! Korrekt teknik gør at du udvikles bedre, så du hurtigere kan udføre mere avancerede tricks på en sikker måde. Hver lektion indeholder derfor opvarmning, tekniktræning og rutine træning.

FLIGHT ACADEMY STARTER I UGE 4
Du kan tilmelde dig vores prøvetime HELT GRATIS!
Tilmeld dig her:

DATO

4. JANUAR

5. JANUAR

6. JANUAR

TIDSPUNKT

16.00-17.00

16.00-17.00

17.00-18.00

TILMELDING

FLIGHT ACADEMY

Kr.1.400 PER TERMIN
 • 8 uger 1 time*
 • Max 15 i en gruppe
 • Niveau fra begynder til avanceret
 • Et par Bounce strømper
 • Fri entré alle hverdage, man-fredag (gælder ikke skoleferier)

SKEMA

Alle kurser strækker sig over 8 uger med start i uge 4.
Pris: 1400 kr.

MANDAGE

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1.

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2.

NYHED ! 19.00 – 20.00 Flight Academy Trin 3.

TIRSDAGE

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1.

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2.

TORSDAG

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1.

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2.

Nyhed! 19.00 – 20.00 Flight Academy Trin 3.

HVILKET KURSUS SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Flight Academy. Træningen tilpasses dog, så den er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau


 1. Anbefales til dig som har påbegyndt din rejse mod trampolin-tricks og er nybegynder eller har lidt erfaring og ønsker at få saltoen helt på plads. På vores begynderkursus læres alt det grundlæggende for sikker trampolinhop. Sikre landinger, grundøvelser og alle de forberedelser du behøver, for at kunne lære mere avancerede tricks. Vi benytter desuden alle 7 områder i BOUNCE i træningen. Til at starte med, vil der være stort fokus på at styrke den generelle kropsbevidsthed på trampoliner, hvorefter der er målrettet træning af tricks som f.eks. forlæns salto, kraftspring og araberspring med assistance. Der vil også være undervisning i wallrunning, samt berøring af baglæns spring. I alle vores Academies, går vi meget op i, at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 2. Anbefales til dig som tidligere har gået på BOUNCE Flight Academy eller har erfaring fra anden form for trampolinhop. På dette hold har deltagerne en god kropsbevidsthed i forvejen og kan basale spring som forlæns salto og araberspring uden assistance, inden Academy start. På Trin 2 får deltagerne mulighed for, at lære spring som for eks. kraftspring, baglæns salto, flikflak, sideflip og skruer. Når disse er mestret, træner vi seriespring som for eks. araber baglænder, araber flik, kraftspring salto m.m. Der vil også være undervisning i wallrunning og vi benytter alle 7 områder i BOUNCE i træningen. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 3. For at deltage på Flight Academy niveau 3 kræver det, at du tidligere har deltaget på vores niveau 2 hold eller har meget gode erfaringer fra anden gymnastikundervisning, samt har komplet kontrol over spring som saltoer, skruer, landinger på flere dele af kroppen og er komfortabel med kombinationer, dvs. flere øvelser i rækkefølge. Du skal som minimum kunne udføre og lande forlæns og baglæns salto på trampolinen allerede inden start. 


  På Trin 3 får deltagerne mulighed for, at lære spring som for eks.
  dobbelt rotationer, finpudse og bygge videre på skruer, tricks på gulv og wallrunning med tricks, samt tricks på trampolin frem for i Bigbag m.m.

  Vi benytter alle 7 områder i BOUNCE i træningen. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 4. Tilbydes ikke endnu

SPØRGSMÅL & SVAR
 1. Flight Academy er et kursus for dig der har lyst til at lære forskellige øvelser, tricks og kombinationer på trampolin.

 2. For at deltage på Flight Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores hold henvender sig til børn fra 7 år og opefter. Vi forsøger altid at få en samlet aldersfordeling på akademierne.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står det i et skema ovenover, som opdateres inden hver termin opstart. Ellers kan du ringe og forhører dig i kundeservice. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle aldre (minimum 3 år).

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning, som i kan booke til jer begge med jeres egen instruktør.

 5. Under kurset lærer du alt fra sikre hop til avancerede saltoer på trampolinerne. De forskellige trin er en måde, at opbygge dine færdigheder på, når du føler dig klar til det og dermed udvikle dine trampolin færdigheder efter hver termin. Niveauforklaring og kursusplan finder du i ovenstående tekst.

 6. En termin er 8 uger, med eventuelle pauser under skoleferier og på helligdage.

 7. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter komplet betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller kundeservice. På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom har vi brug for en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi, at du melder dig syg så hurtigt som muligt, så vi kan informere den ansvarlige. Dette gør du nemmest ved at sende en mail til info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen på et specifikt kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå selv til og fra Bounce.

 13. Som academy deltager i BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage, mandag-fredag. Du kan kun foretage drop-in besøg uden forhåndsbooking. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og udvalgte skoleferier.

 14. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig i. Sportstøj for eksempel. Tag gerne et sæt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

Har du spørgsmål?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FLIGHT Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.