FLIGHT ACADEMY TRAMPOLINKURSER

Kursusstart uge 3

Trampolin kurser for nybegyndere eller erfarene ‘piloter’? Uanset om du vil lære dig, at lave din første salto eller sætte dobbeltsalto og twists – er BOUNCE Flight Academy noget for dig. Du bestemmer selv udgangspunktet for din træning. Vi opmuntre og udfordre dig på alle niveauer og i gennem alle faser. Vi slipper snart pladser til efterårets kurser i trampolin. Herunder kan du læse mere om Flight Academy, de forskellige niveauer og hvad du kan forvente dig.

Hvis dette kursus lige er dig, bør du booke snarest muligt. Vi ved af erfaring, at disse kurser er super populære. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du information om nye hold før alle andre.

NYSGERRIG EFTER AT SE, HVORDAN ET FLIGHT ACADEMY  HOLD KAN SE UD? SE VORES VIDEO.

MOD NYE HØJDER MED VORES TRAMPOLINKURSUS

Basen for alle vores trampolinkurser er at have ret teknik fra begyndelsen – det er det allervigtigste! Ret teknik gør at du kan udvikles bedre, så du hurtigere kan lave mere avancerede tricks på en sikker måde. Hver lektion indeholder derfor opvarmning, tekniktræning og rutine træning.

Trampolin er en individuel sport. På BOUNCE er alle stjerner og vi satser på personlig coaching for at du skal udvikles i den takt du vil.

Hver gruppe har 15 deltagere og i løbet af de otte uger kurset varer, træffes vi en time i ugen. For at vi skal kunne garantere sikkerheden, behøver du være over 110 cm høj for at være med!

 • 8 uger 1 time*
 • Max 15 i en gruppe
 • 4 forskellige trin: begynder til avanceret
 • Et par strømper
 • Fri entré alle hverdage (gælder ikke skoleferier)

FLIGHT ACADEMY

Kr.1400 PER TERMIN

SKEMA

Alle kurser strækker sig over 8 uger med start i uge 3 (dog ikke i uge 7) 
Pris: 1400 kr

MANDAGE UGE 3 – 11

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2

TIRSDAGE UGE 3 – 11

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2

TORSDAGE UGE 3 – 11

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen nedenfor og få svar på alle dine spørgsmål.

HVILKET KURSUS SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto of visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Freerun Academy. Disse kan selvfølgelig tilpasses så de er velegnet til gruppens over ordnede færdighedsniveau

 1. Anbefales for dig, som præcis har påbegyndt din rejse mod svære trampolin tricks og er nybegynder. På vores nybegynderkursus lære alle sig det mest grundlæggende for sikker trampolinhop. Du lære dig sikre landinger, grundøvelser og alle de forberedelser du behøver for at kunne lære dig mere avancerede tricks og for at kunne kombinere forskellige tricks og bevægelser! Vi går desuden igennem grundelementerne for wall-running og benytter alle de forskellige områder vi har hos BOUNCE. Nogle eksempler på øvelser er: sidehop med skrue, mavehop, ryghop samt en øvelse som er grundlæggende når man konkurrerer i danske trampolin-konkurrencer.

 2. Anbefales for dig som tidligere har gået på BOUNCE Flight Academy eller har erfaring fra anden form for trampolinhop (f.eks. trampolinhop hjemme). På Trin 2 i Flight Academy får deltagerne mulighed for, at lære sig mere om teknikker og øvelser som føre til mere avancerad hop. Her begynder vi at lægge grunden til saltomortaler. for Trin 2 deltagere indebære Flight Acdemy kurset desuden flere kombinationer og øvelser. Nogle eksempler på øvelser er: ryg- og mavelandninger med skrue, små saltomortaler på trampolinen og en mere avanceret kombination. Her ingdår desuden wall-running lektioner!

 3. Anbefales for dig, som tidligere har gået flere terminer hos BOUNCE Flight Academy og har god kontrol på sine grundøvelser og som er bekvem med at kombinere flere bevægelser og tricks. På Flight Academy Trin 3 får deltagerne mulighed for at lære sig avancerede kombinationer af øvelser og tricks, som er konkurrenceforberedende og en overgangsprocess til de færdige, kontrollerede saltomortaler. For sikkert, at kunne gennemføre mere avancerede trick på trampolin sikker, er man nødt til, at  beherske den grundlæggende teknik til fulde. Et eksempel på et avanceret trick: ¾ forlæns salto, baglæns salto fra ryghop og helskrue til og fra ryg. Når du behersker dette kan vi gå videre og træne på grundlæggende salto, forlæns og baglæns, så du får den rette base for for mere avancerede saltomortaler. Selvfølgelig skal alt, hvad du har lær hidtils finslibes og du lærer dig desuden sværere tricks på væggen (wall-running) som f.eks. halvskrue til rygg fra væggen samt drop fra højere højder.

 4. For at deltage i vores avancerede gruppe og Tring 4 på BOUNCE Flight Academy, skal du tidligere have deltaget i Trin 3 samt have meget god kontrol på øvelserne som kræver meget plads på trampolinen. På Steg 4 får du hjælp til, at anvende dine saltoer i forskellige kombinationer for sidenhen at kunne opbygge længerevarende og avancerede rutiner på konkurrenceniveau. Eksempler på øvelser Trin 4 deltagere har lært sig at beherske er: at kombinere saltoer i hele kombinationer (salto – grundøvelse – salto) samt salto med skrue efter, som skal kombineres.

SPØRGSMÅL & SVAR
 1. Flight Academy er et kursus for dig der har lyst til at lære forskellige øvelser, tricks og kombinationer på trampolin.

 2. For at deltage på Flight Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores kurser henvender sig sig til barn fra 8 år og opefter, men vi har visse kurser til børn fra 6 år. Disse kurser finder du i skemaet ovenfor.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står det i det skema, som opdateres inden hver termin opstart. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle forskellige aldre (dog minimum 3 år).

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning som i kan booke for jer begge med jeres egen instruktør.

 5. Under kurset lærer du dig alt fra sikre hop til mere avancerede saltoer på trampolinerne. De forskellige trin er en måde for sig at opbygge dine færdigheder på, når du føler dig klar til det og dermed udvikle dine trampolintalenter efter hver termin.  Niveauforklaring og kursusplan finder du her.

 6. En termin er 8 uger lang med pause under skoleferier og på heligdage. 

 7. Du betaler  i forbindelse med bookningen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookningen er først gyldig efter fuldstænding betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller på telefon.
  På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores andre kurser og hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom behøver vi en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge eller aflyse. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller for pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi at du melder sig syg så snart som muligt, så vi kan informere den ansvarlige på plads. Dette gør du enklest ved at maile info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at kompensere for mistede træningsdage i slutningen af terminen på specifikke kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå til og fra arenaen selv.

 13. Som kursusdeltager hos BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage. Du kan bare foretage drop-in besøg og ikke booke i forvejen. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier.

 14. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig I.

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FLIGHT Academy! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.