FLIGHT ACADEMY TRAMPOLINKURSER

Næste academy start – uge 14

Trampolin kurser for nybegyndere eller erfarene. Uanset om du vil lære, at udføre din første salto eller sætte dobbeltsalto og twists på din skill liste – er BOUNCE Flight Academy noget for dig. Du bestemmer selv udgangspunktet for din træning. Vi opmuntre og udfordre dig på alle niveauer og i gennem alle faser. Herunder kan du læse mere om Flight Academy, de forskellige niveauer og hvad du kan forvente dig.

Hvis dette kursus lige er dig, bør du booke snarest muligt. Vi ved af erfaring, at disse kurser er super populære. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du information om nye hold før alle andre.

NYSGERRIG EFTER AT SE HVORDAN ET FLIGHT ACADEMY HOLD KAN SE UD? SE VORES VIDEO..

MOD NYE HØJDER MED VORES TRAMPOLINKURSUS

Basen for alle vores trampolinkurser er at have korrekt teknik fra begyndelsen – det er det allervigtigste! Korrekt teknik gør at du udvikles bedre, så du hurtigere kan udføre mere avancerede tricks på en sikker måde. Hver lektion indeholder derfor opvarmning, tekniktræning og rutine træning.

Hvert hold har max 15 deltagere og i løbet af de otte uger kurset varer, træner man 1 time på en fast dag i ugen. For at vi skal kunne garantere sikkerheden, behøver du være over 110 cm høj for at være med.

FLIGHT ACADEMY

Kr.1400 PER TERMIN
 • 8 uger 1 time*
 • Max 15 i en gruppe
 • Niveau fra begynder til avanceret
 • Et par Bounce strømper
 • Fri entré alle hverdage, man-fredag (gælder ikke skoleferier)

SKEMA

Alle kurser strækker sig over 8 uger med start i uge 14 til og med uge 21 (Inkl. påske – uge 16)
Pris: 1400 kr

MANDAGE UGE 14- 21

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1. UDSOLGT

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2. FÅ PLADSER TILBAGE

TIRSDAGE UGE 14 – 21

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 1. FÅ PLADSER TILBAGE

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 2. FÅ PLADSER TILBAGE

TORSDAGE UGE 14 – 21

17.00 – 18.00 Flight Academy Trin 1. UDSOLGT

18.00 – 19.00 Flight Academy Trin 2. FÅ PLADSER TILBAGE

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FLIGHT Academy! Hvis du virkelig vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.

HVILKET KURSUS SKAL JEG VÆLGE?

Alle lære i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Freerun Academy. Træningen tilpasses dog så den er velegnet til gruppens over ordnede færdighedsniveau


 1. Anbefales til dig som har påbegyndt din rejse mod trampolin-tricks og er nybegynder eller har lidt erfaring og ønsker at få saltoen helt på plads. På vores begynderkursus læres alt det grundlæggende for sikker trampolinhop. Sikre landinger, grundøvelser og alle de forberedelser du behøver, for at kunne lære mere avancerede tricks. Vi benytter desuden alle 7 områder i BOUNCE. Til at starte med, vil der være stort fokus på at styrke den generelle kropsbevidsthed på trampoliner, hvorefter der er målrettet træning af tricks som for eks. forlæns salto, kraftspring og araberspring med assistance. Der vil også være undervisning i wallrunning, samt berøring af baglæns spring. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 2. Anbefales for dig som tidligere har gået på BOUNCE Flight Academy eller har erfaring fra anden form for trampolinhop. På dette hold har eleverne en god kropsbevidsthed i forvejen og kan basale spring som forlæns salto og araberspring uden assistance, inden Academy start. På Trin 2 i Flight Academy får deltagerne mulighed for, at lære spring som for eks. kraftspring, baglæns salto, flikflak, sideflip og skruer. Når disse er mestret, træner vi seriespring som for eks. araber baglænder, araber flik, kraftspring salto m.m. Der vil også være undervisning i wallrunning og vi benytter desuden alle 7 områder i BOUNCE. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 3. Tilbydes ikke endnu

 4. Tilbydes ikke endnu

SPØRGSMÅL & SVAR
 1. Flight Academy er et kursus for dig der har lyst til at lære forskellige øvelser, tricks og kombinationer på trampolin.

 2. For at deltage på Flight Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores hold henvender sig til børn fra 7 år og opefter. Vi forsøger altid at få en samlet aldersfordeling på akademierne.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står det i et skema ovenover, som opdateres inden hver termin opstart. Ellers kan du ringe og forhører dig i kundeservice. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle forskellige aldre (dog minimum 3 år).

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning, som i kan booke til jer begge med jeres egen instruktør.

 5. Under kurset lære du alt fra sikre hop til avancerede saltoer på trampolinerne. De forskellige trin er en måde at opbygge dine færdigheder på, når du føler dig klar til det og dermed udvikle dine trampolin færdigheder efter hver termin. Niveauforklaring og kursusplan finder du her.

 6. En termin er 8 uger, med eventuelle pauser under skoleferier og på helligdage.

 7. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter komplet betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller kundeservice. På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi at du melder sig syg så hurtigt som muligt, så vi kan informere den ansvarlige. Dette gør du nemmest ved at sende en mail til info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen et specifikt kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå til og fra Bounce selv.

 13. Som academy deltager i BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage, mandag-fredag. Du kan kun foretage drop-in besøg uden forhånds bookeing. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier.

 14. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig i. Sportstøj for eksempel.

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FLIGHT Academy! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.