BOUNCE Flight Academy

FLIGHT ACADEMY TRAMPOLINKURSER

TERMIN 2 STARTER I UGE 18

Trampolin kurser for nybegyndere eller erfaren. Uanset om du vil lære at udføre din første salto eller sætte dobbeltsalto og twists på din skill liste – er BOUNCE Flight Academy noget for dig. Du bestemmer selv udgangspunktet for din træning. Vi opmuntrer og udfordrer dig på alle niveauer og igennem alle faser. Herunder kan du læse mere om Flight Academy, de forskellige niveauer og hvad du kan forvente dig. Hvis dette kursus lige er dig, bør du booke snarest muligt. Vi ved af erfaring, at disse kurser er super populære. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du information om nye hold før alle andre.

HVAD ER FLIGHT ACADEMY?

PRØV FLIGHT ACADEMY HELT GRATIS !!!
Tilmelding er påkrævet for deltagere.

DATO *TBA*

DATO *TBA*

MOD NYE HØJDER MED VORES TRAMPOLIN KURSSUS!

Basen for alle vores trampolinkurser er, at have korrekt teknik fra begyndelsen – det er det allervigtigste!
Korrekt teknik gør at du udvikles bedre, så du hurtigere kan udføre mere avancerede tricks på en sikker måde.
Hver lektion indeholder derfor opvarmning, tekniktræning og rutine træning.

FLIGHT ACADEMY

KR.1.400 PER TERMIN

Fra 7 til 15 år.

 • 8 uger – 1 time*
 • Max 15 på hvert hold
 • Niveau fra begynder til avanceret
 • Ét par Bounce strømper, 1 t-shirt og 1 vandflaske
 • Fri entré alle hverdage, mandag-fredag

SKEMA

Er du i tvivl om hvilket LEVEL du skal booke?
Læs vores LEVEL beskrivelse længere nede på siden.
Du er også velkommen til at kontakte Kundeservice og høre nærmere.

MANDAGE

16.00 – 17.00 Flight Academy Level 1.

17.00 -18.00 Flight Academy Level 2

18.00 – 19.00 Flight Academy Level 3.

19.00 – 20.00 Flight Academy Level 4.

TIRSDAGE

17.00 – 18.00 Flight Academy Level 1.

18.00 – 19.00 Flight Academy Level 2.

19.00 – 20.00 Flight Academy Level 3.

TORSDAG

16.00 – 17.00 Flight Academy Level 1.

17.00 – 18.00 Flight Academy Level 2.

18.00 – 19.00 Flight Academy Level 3.

19.00 – 20.00 Flight Academy Level 4.

BOUNCE TILBYDER SØSKENDERABAT!

Er du så heldig at have store eller små søskende?

BOUNCE tilbyder 20% rabat på booking nummer 2, 3 og 4, såfremt der betales fuld pris på booking nummer 1. Rabatten gives til søskende uanset om de går på forskellige eller samme hold. Book Flight, Parkour, FreeJumping og MiniBounce Academy.

Spar op til 280 kr. pr. ekstra booking!

Ring til Kundeservice for at booke til alle dine søskende i dag!

HVILKET level SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Flight Academy. Træningen tilpasses dog, så den er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau.


 1. Anbefales til dig som har påbegyndt din rejse mod trampolin-tricks og er nybegynder. På vores begynderkursus læres alt det grundlæggende for sikker trampolinhop. Sikre landinger, grundøvelser og alle de forberedelser du behøver, for at kunne lære tricks. Vi benytter alle 7 områder i BOUNCE i træningen. Til at starte med, vil der være stort fokus på at styrke den generelle kropsbevidsthed på trampoliner, hvorefter der er målrettet træning af tricks som f.eks. forlæns salto. I alle vores Academies, går vi meget op i, at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 2. Anbefales til dig som tidligere har gået på BOUNCE Flight Academy eller har lidt erfaring og ønsker at få saltoen helt på plads. På dette hold har deltagerne en god kropsbevidsthed i forvejen og kan basale spring som forlæns salto uden assistance, inden Academy start. På level 2 får deltagerne mulighed for, at lære spring som for eks. kraftspring og baglæns spring. Der vil også være undervisning i wallrunning og vi benytter alle 7 områder i BOUNCE i træningen. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 3. For at deltage på Flight Academy level 3 kræver det, at du tidligere har deltaget på vores level 2 hold eller har gode erfaringer fra anden gymnastikundervisning, samt har komplet kontrol over spring som forlæns- og baglæns salto, hoppe/lande sikkert på for eks. mave, ryg m.m., og er komfortabel med kombinationer, dvs. flere øvelser i rækkefølge. Du skal som minimum kunne udføre og lande forlæns og baglæns salto på trampolinen allerede inden start. 


  På level 3 får deltagerne mulighed for, at lære spring som for eks.
  dobbelt rotationer, finpudse og bygge videre på skruer, tricks på gulv og wallrunning med tricks, samt tricks på trampolin frem for i Bigbag m.m.

  Vi benytter alle 7 områder i BOUNCE i træningen. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 4. For at deltage på Flight Academy level 4 kræver det, at du tidligere har deltaget på vores level 3 hold og har komplet kontrol over spring såsom forlæns- og baglæns salto, være komfortabel med skruer og kombinationer, dvs. flere tricks i træk (for eksempel araber-flik-baglænder, to eller flere saltoer efter hinanden m.m). Du skal allerede inden start kunne udføre og lande forlæns og baglæns salto på trampolin, en salto med helskrue til Bigbag, samt være i gang med at lære dobbelt rotationer.


  På level 4 bliver undervisningen mere individuel orienteret, da man på dette stadie ofte specialiserer sig inden for en speciel type spring.
  Deltagerne har mulighed for, at bygge videre på spring som for eksempel
  dobbelt rotationer, skruer, tricks på gulv og wallrunning med tricks, samt tricks på trampolin frem for i Bigbag m.m.
  Vi benytter alle 7 områder i BOUNCE i træningen. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 5. For at oplevel den maximale udvikling, anbefaler vi at træne i BOUNCE minimum 1 gang om ugen udover sit Academy hold. Kommer man ofte i BOUNCE og gør brug af sin gratis entré mandag til fredag, vil man også lære andre børn bedre og kende og i sandhed blive en del af BOUNCE-Stammen.

spørgsmål & svar

 1. Flight Academy er et kursus for dig, der har lyst til at lære forskellige øvelser, tricks og kombinationer på trampolin.

 2. For at deltage på Flight Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores hold henvender sig til børn fra 7 år og opefter. Vi forsøger altid at få en samlet aldersfordeling på akademierne.

  Er du 6 år? Læs mere om Free Jumping Academy HER

 3. Læs mere om Flight Academy for voksne HER

 4. Kun hvis du og dit barn er mellem 16 og 100 år.

  Se vores Flight Academy for voksne HER

  I har også mulighed for at booke privatundervisning HER

 5. Under kurset lærer du alt fra sikre hop til avancerede saltoer på trampolinerne. De forskellige levels er en måde, at opbygge dine færdigheder på, når du føler dig klar til det og dermed udvikle dine trampolin færdigheder efter hver termin. Forklaring af levels og kursusplan finder du i ovenstående tekst.

 6. En termin er 8 uger.

 7. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink indenfor 23 timer, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter komplet betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller hos Kundeservice.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom har vi brug for en lægeerklæring. Kontakt os hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering ved aflysning.

  Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring. Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen på et specifikt kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen i følge den danske lovgivning. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå selv til og fra Bounce.

 13. Som Academy deltager i BOUNCE, kan du hoppe gratis alle hverdage, mandag-fredag. Du kan kun foretage drop-in besøg uden forhåndsbooking. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer.

 14. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig i. Sportstøj for eksempel. Tag gerne din vandflaske og et sæt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

 15. Vores Flight Academy hold er fra 7+ år.

  Hvis du er 6 år, vil vi foreslå at booke Free Jumping Academy.

  Se mere HER

 16. <p>Vores Flight Academy hold er fra 7+ år. Vi vil istedet foreslå at booke Free Jumping Academy.</p>

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via hjemmeside straks eller via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Vi kan ikke garanterer at dit valgte hold er ledigt herefter. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter.

Vi tager forbehold for, at hold ikke bliver oprettet grundet mangel på tilmeldinger. Derfor kan ændringer af tider og datoer for din booking forekomme i samråd med dig. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Der hører ét par BOUNCE strømper med i denne booking. BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.

Har du spørgsmål?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FLIGHT Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.