FREE-jumping ACADEMY

Free-Jumping Academy er et helt nyt Academy i BOUNCE! Kurset er for dem der gerne vil prøve alle vores områder og lære forskellige tricks i områderne hver især. Holdet er for både nybegyndere og erfarene, hvor instruktørerne tilpasser træningen til deltagerne. Så uanset om du vil være en haj til at udføre tricks mens du scorer i Slam-Dunk eller vil lære at gå op ad vægge i Wall-Run, så er Free-Jumping Academy noget for dig!

Hvad er FREE-jumpING?

På kurset hopper vi og har det sjovt med vores forskellige aktiviteter, mens vi forbedrer kroppens kontrol og motoriske færdigheder. Fokus for Free-Jumping Academy er at have det sjovt, mens du træner med ligesindede. I løbet af kurset har vi free-jump-spil, høvdingebold, X-park udfordringer, BigBag og Freerunning. Free-jumping-kurset er simpelthen et kursus for dig, der vil teste lidt af det hele og have det sjovt med os i BOUNCE og dine holdkammerater.

Basen for alle vores kurser er at have korrekt teknik fra begyndelsen – det er det allervigtigste! Korrekt teknik gør at du udvikles bedre, så du hurtigere kan udføre mere avancerede tricks på en sikker måde. Hver lektion indeholder derfor opvarmning, tekniktræning og rutine træning.

Hvert hold har max 15 deltagere og i løbet af de otte uger kurset varer, træner man 1 time på en fast dag i ugen. For at vi skal kunne garantere sikkerheden, skal du være over 110 cm høj for at være med.

FREE-JUMPING ACADEMY STARTER I UGE 4
Du kan prøve vores aller første Free-Jumping session HELT GRATIS!
Tilmeld dig her:

DATO

4 Januar

5 Januar

6 Januar

TIDSPUNKT

16.00-17.00

16.00-17.00

17.00-18.00

TILMELDING

Da vi har begrænset kapacitet er det nødvendigt at tilmelde sig via ovenstående link,
for at deltage i en gratis prøve-time. Vores receptionen vil bede om bevis på tilmelding.

FREE-jumping ACADEMY

Kr.1.200 PER TERMIN
 • 8 uger – 1 time*
 • Max 15 i en gruppe
 • Ét par Bounce strømper
 • Fri entré alle hverdage, man-fredag (gælder ikke skoleferier)

skema

Alle kurser strækker sig over 8 uger med start i uge 4.
Pris: 1.200 kr.

Tirsdag
19.00 – 20.00 Free-Jumping Academy

HVILKET KURSUS SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes for eksempel, at flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Free-Jumping Academy.
Træningen tilpasses dog, så den er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau.
På termin 1. tilbydes Free-Jumping til en blanding af levels.

 1. På termin 1. tilbydes Free-Jumping til en blanding af levels.

 2. På termin 1. tilbydes Free-Jumping til en blanding af levels.

 3. På termin 1. tilbydes Free-Jumping til en blanding af levels.

SPØRGSMÅL & SVAR
 1. Free-Jumping Academy er et unikt kursus for dig der har lyst til at udforske, lære tricks og have det super sjovt i Bounce’ 7 områder.

 2. For at deltage på Free-Jumping Academy skal du være over 125 cm høj. De fleste af vores hold henvender sig til børn fra 7 år og opefter.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står det i et skema ovenover, som opdateres inden hver termin opstart. Ellers kan du ringe og forhøre dig i kundeservice. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle aldre (minimum 3 år).

 4. Beskrivelse er på vej!

 5. En termin er 8 uger, med eventuelle pauser under skoleferier.

 6. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter komplet betaling.

 7. Du kan booke via hjemmesiden eller kundeservice. På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 8. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom har vi brug for en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 9. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 10. Hvis du bliver syg anbefaler vi, at du melder dig syg så hurtigt som muligt, så vi kan informere den ansvarlige. Dette gør du nemmest ved at sende en mail til info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen på et specifikt kompensationshold.

 11. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå selv til og fra BOUNCE.

 12. Som Academy-deltager i BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage, mandag-fredag. Du kan kun foretage walk-in besøg uden forhåndsbooking. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, i weekender og på udvalgte skoleferier.

 13. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig i. Sportstøj for eksempel. Tag gerne et sæt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

 14. 1. Det er altid godt at medbringe en vandflaske. 2. Du kan medbringe egen lås, hvis du ønsker at opbevare dine ejendele i et skab. 3. Indendørssko hvis du skal træne i Freerun eller X-Park.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om Free-Jumping Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkelig vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.