BOUNCE Freejumping Academy

FREE jumping ACADEMY

TERMIN 2 STARTER I UGE 18

Free Jumping Academy er et helt nyt Academy i BOUNCE! Kurset er for dem der gerne vil prøve alle vores områder og lære forskellige tricks i områderne hver især. Holdet er for både nybegyndere og erfarene, hvor instruktørerne tilpasser træningen til deltagerne.
Så uanset om du vil være en haj til at udføre tricks mens du scorer i Slam-Dunk eller vil lære at gå op ad vægge i Wall-Run,
så er Free Jumping Academy noget for dig!

Hvad er FREE jumpING?

PRØV FREE JUMPING ACADEMY HELT GRATIS !!!
Tilmelding er påkrævet for deltagere.

DATO *TBA*

DATO *TBA*

På kurset hopper vi og har det sjovt med vores forskellige aktiviteter, mens vi forbedrer kroppens kontrol og motoriske færdigheder. Fokus for Free Jumping Academy er at have det sjovt, mens du træner med ligesindede. I løbet af kurset har vi free-jump-spil, høvdingebold, X-park udfordringer, BigBag og Freerunning. Free Jumping kurset er simpelthen et kursus for dig, der vil teste lidt af det hele og have det sjovt med os i BOUNCE og dine holdkammerater.

Basen for alle vores kurser er at have korrekt teknik fra begyndelsen – det er det allervigtigste!
Korrekt teknik gør at du udvikles bedre, så du hurtigere kan udføre mere avancerede tricks på en sikker måde.
Hver lektion indeholder derfor opvarmning, tekniktræning og rutine træning.

Hvert hold har max 15 deltagere og i løbet af de otte uger kurset varer, træner man 1 time på en fast dag i ugen.
For at vi skal kunne garantere sikkerheden, skal du være over 110 cm høj for at være med.

FREE-jumping ACADEMY

Kr.1.200 PER TERMIN

Fra 6 til 10 år

 • 8 uger – 1 time*
 • Max 15 på hvert hold
 • Ét par Bounce strømper
 • Fri entré alle hverdage, man-fredag (gælder ikke skoleferier)

SKEMA

Termin 2 starter i uge 18.
Pris: 1.200 kr.

MANDAGE

17.00 – 18.00 Free Jumping Academy

TIRSDAGE

16.00 – 17.00 Free Jumping Academy

BOUNCE TILBYDER SØSKENDERABAT!

Er du så heldig at have store eller små søskende?

BOUNCE tilbyder 20% rabat på booking nummer 2, 3 og 4, såfremt der betales fuld pris på booking nummer 1. Rabatten gives til søskende uanset om de går på forskellige eller samme hold. Book Flight, Parkour, FreeJumping og MiniBounce Academy.

Spar op til 280 kr. pr. ekstra booking!

Ring til Kundeservice for at booke til alle dine søskende i dag!

HVILKET KURSUS SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes for eksempel, at flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Free-Jumping Academy.
Træningen tilpasses dog, så den er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau.
På termin 1. tilbydes Free Jumping til en blanding af levels som samles på LEVEL 1 første termin 2020

 1. På termin 1. tilbydes Free Jumping til en blanding af levels, samlet på LEVEL 1, termin 1 2020

 2. På termin 1. tilbydes Free Jumping til en blanding af levels, samlet på LEVEL 1, termin 1 2020

 3. For at opleve den maximale udvikling, anbefaler vi at træne i Bounce minimum 1 gang om ugen ud over sit Academy hold. Kommer man ofte i Bounce og gør brug af sin gratis entré mandag-fredag vil man også lære andre børn bedre at kende og i sandhed blive en del af Bounce-stammen!

spørgsmål & svar

 1. Free Jumping Academy er et unikt kursus, for dig der har lyst til at udforske, lære tricks og have det super sjovt i Bounce’ 7 områder.

 2. For at deltage på Free Jumping Academy skal du være i alderen 6-10 år for at deltage. Der er ingen højdegrænse.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står det i et skema ovenover, som opdateres inden hver termin opstart. Ellers kan du ringe og forhøre dig i kundeservice. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle aldre (minimum 3 år).

 4. Free Jumping Academy er et unikt kursus, for dig der har lyst til at udforske, lære tricks og have det super sjovt i Bounce’ 7 områder. På Free Jumping Academy består undervisningen af en blanding af leg og specifik træning af tricks. Legen bruges til at skabe unikke og gode oplevelser sammen, og giver barnet mulighed for at folde sig ud og indgå i det sociale fælleskab med de andre på holdet. Både i legen og i træningen af tricks arbejdes der på at styrke kropsforståelsen og danne et godt motorisk grundlag for barnets videre udvikling.  

 5. En termin er 8 uger

 6. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter komplet betaling.

 7. Du kan booke via hjemmesiden eller kundeservice. På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 8. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg.

 9. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 10. Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen på et specifikt kompensationshold.

 11. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen ifølge den danske lovgivning. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå selv til og fra BOUNCE.

 12. Som Academy-deltager i BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage, mandag-fredag. Du kan kun foretage walk-in besøg uden forhåndsbooking. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, i weekender og på udvalgte skoleferier.

 13. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig i. Sportstøj for eksempel. Tag gerne et sæt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

 14. 1. Det er altid godt at medbringe en vandflaske. 2. Du kan medbringe egen lås, hvis du ønsker at opbevare dine ejendele i et skab. 3. Indendørssko hvis du skal træne i Freerun eller X-Park.

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via hjemmeside straks eller via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Vi kan ikke garanterer at dit valgte hold er ledigt herefter. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter.

Vi tager forbehold for, at hold ikke bliver oprettet grundet mangel på tilmeldinger. Derfor kan ændringer af tider og datoer for din booking forekomme i samråd med dig. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Der hører ét par BOUNCE strømper med i denne booking. BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om Free-Jumping Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkelig vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.