Freerun Academy

FREERUN ACADEMY – LÆR FREERUNNING

Freerun Academy er kurset hvor vægge bliver til gulv! Vi lærer dig alt fra grundlæggende parkour til avancerede FREERUN-flips. Snart begynder næste hold i freerun. Pladserne er begrænset og forsvinder hurtigere end du kan udføre en speed salto, så tøv ikke – Book nu!

HVAD ER FREERUNNING?

Overtag rummet – Lad din krop og kreativitet skabe nye atletiske udtryk!
Se klippet nedenfor, hvor freerunners gør området til deres legeplads!

Alle vores instruktører er eksperter indenfor freerunning og sikkerhed er højeste prioritet. Tilgang til træningen er den samme vi har på Flight Academy. Vi tager udgangspunkt i dit færdighedsniveau og lærer dig grundlæggende bevægelser, som du behøver for at udvikle dig på en sikker måde. Vores Freerun-område er i verdensklasse – udviklet af Jump Squad og legenden Shaun Wood. Han har været med og grundlagt BOUNCE Freerun Academy i Sverige.

FLIGHT ACADEMY STARTER I UGE 4
Du kan tilmelde dig vores prøvetime HELT GRATIS!
Tilmeld dig her:

DATO

4. JANUAR

5. JANUAR

6. JANUAR

TIDSPUNKT

16.00-17.00

16.00-17.00

17.00-18.00

TILMELDING

FREERUN ACADEMY

Kr.1.200 PER TERMIN
 • 8 uger – 1 time*
 • Max 15 personer i en gruppe
 • Begynder til avanceret
 • Ét par Bounce strømper
 • Fri entré mandag-fredag (gælder ikke skoleferier)

Skema

Alle kurser strækker sig over 8 uger, med start i uge 4.
Pris: 1.200 kr

ONSDAGE

17.00 – 18.00 Freerun Academy Trin 1.

18.00 – 19.00 Freerun Academy Trin 2.

HVILKET NIVEAU SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide for de forskellige niveauer i Freerun Academy. Trænings tilpasses så den er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau.

 1. Anbefales for alle som ikke har tidligere erfaring fra parkour/freerunning, men også for dig, som har gået til parkour eller free running i mindre end to år og gerne vil repetere grundelementerne. Her fokuserer vi meget på den grundlæggende træning, dvs. hoppe, rulle, klatre, hænge og kravle. Vi kommer også til at arbejde med vaults, andre teknikker samt styrke. Træningen er et mix af parkour-lege og tekniktræning i Freerun-området. For at udfordre deltagerne, vil træneren også tage holdet med i andre dele af arenaen f.eks. Dodgeball, X-Park (forhindringsbane) og på trampolinerne. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 2. Anbefales til dig, som har gået to eller flere terminer af parkour/freerunning hos os eller i andre klubber og som allerede har gode grundkundskaber i Parkour/Freerun. Her repeterer vi de grundlæggende teknikker indenfor hoppe, rulle, klatre, hænge og kravle i Freerun. Vi finpudser teknik og landinger og starter på at kombinere øvelser til små serier af bevægelser som kaldes; lines. I løbet af kurset, får du desuden en introduktion til sandt flow, mere avancerede teknikker af vaults og swings, samt berøring af tricks som for eks. wallflips og skrue-teknikker. Træningen er et mix af parkour-lege og tekniktræning i Freerun-området. For at udfordre deltagerne vil træneren også tage holdet med i andre dele af arenaen for eks. Dodgeball, X-Park (forhindringsbane) og på trampolinerne. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 3. Tilbydes ikke endnu

 4. Tilbydes ikke endnu

SPØRGSMÅL & SVAR
 1. Freerun Academy er et kursus for dig der har lyst til at lære parkour & freerunning.

 2. For at deltage på Freerun Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores kurser henvender sig til børn fra 8 år og opefter, men vi har visse kurser til børn fra 6 år. Disse kurser finder du i skemaet ovenfor.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står i skemaet ovenfor, som opdateres inden hver termin starter op. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle forskellige aldre (dog minimum 3 år).

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning som i kan booke for jer begge med jeres egen instruktør.

 5. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig I. Husk lukkede sko, som kondisko eller sneakers! Tag gerne et sæt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

 6. En termin er 8 uger lang med pause under skoleferier og på heligdage. 

 7. Du betaler  i forbindelse med bookningen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookningen er først gyldig efter fuldstænding betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller igennem kundeservice.
  På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores andre kurser og hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom har vi brug for en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi at du melder dig syg så hurtigt som muligt, så vi kan informere den ansvarlige. Dette gør du nemmest ved at sende en mail til info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at kompensere for mistede træningsdage i slutningen af terminen på specifikke kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå til og fra arenaen selv.

 13. Som kursusdeltager hos BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage. Du kan bare foretage drop-in besøg og ikke booke i forvejen. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier.

 14. For information kontakt os venligst her.

har du spørgsmål?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FREERUN Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.