FREERUN ACADEMY – LÆR DIG FREERUNNING

Kursusstart uge 3

Freerun Academy er kurset hvor vægge bliver til gulv. Vi lærer dig alt fra grundlæggende parkour til avancerede FREERUN-flips. Vi har fire forskellige trin og uanset dine forkundskaber, finder du et kursus, som passer dit niveau. 

Snart begynder efterårets kurser i freerun. Pladserne er begrænset og forsvinder hurtigere end du kan udføre en speed salto, så tøv ikke – book nu!

HVAD ER FREERUNNING?

Overtag rummet – Lad din krop og kreativitet skabe nye atletiske udtryk! Se klippet nedenfor, hvor freerunners gør vægge til gulv.

FREERUN – ALT ER EPISKT!

Alle vores instruktører er eksperter indenfor freerunning og sikkerhed er højste prioritet. Oplægget ligner det vi har på Flight Academy. Vi tager udgangspunkt i dit færdighedsniveau og lærer dig grundlæggende bevægelser, som du behøver for at udvikle dig på en sikker måde.

Vores Freerun-arena er i verdensklasse – udviklet af Jump Squad og legenden Shaun Wood. Han har været med og grundlagt BOUNCE Freerun Academy i Sverige og er nu med i gruppen Farang. Kan oplægget blive bedre?

 • 8 uger – 1 time*
 • Max 15 personer i en gruppe
 • 4 forskellige trin: begynder til avanceret
 • Et par strømper
 • Fri entré alle hverdage (gælder ikke skoleferier)

FREERUN ACADEMY

Kr.1400 PER TERMIN

Skema

Alle kurser strækker sig over 8 uger med start i uge 3 (dog ikke i uge 7)
Pris: 1400 kr

MANDAGE UGE 3 – 11

17.00 – 18.00 Freerun Academy Trin 1

18.00 – 19.00 Freerun Academy Trin 2

ONSDAGE UGE 3 – 11

17.00 – 18.00 Freerun Academy Trin 1

18.00 – 19.00 Freerun Academy Trin 2

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen nedenfor og få svar på alle dine spørgsmål.

HVILKET KURSUS SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide over de forskellige niveauer i Freerun Academy. Disse kan selvfølgelig tilpasses så de er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau.

 1. Anbefales for alle som ikke har tidligere erfaring fra parkour/freerunning, men også for dig, som har gået til parkour eller free running i mindre end to år og gerne vil repetere grundelementerne.
  Her fokuserer vi meget på den grundmotoriske træning, dvs. rulle, klatre, hænge, kravle og åle sig frem samt grundteknikker og styrke. Træningen blandes med parkour-lege i Freerun-området og andre lege, som finder sted i andre dele af arenaen f.eks. dodgeball, slam dunk, ninja warrior banen og på trampolinerne. Vi kommer under forløbet at introducere vaults, håndsalto og salto. Desuden lærer du, hvordan du smidigst tager dig igennem vores forhindringsbane X-park.

 2. Anbefales til dig, som har gået to eller flere terminer af parkour/freerunning hos os eller andre klubber og som allerede har gode grundkundskaber på vores forhindringsbane, i saltoer og akrobatik.
  Her træner vi grundmotorik træning dvs. rulle, klatre, hænge, kravle, åle sig frem samt grundteknikker og styrke. Vi påbegynder vaults og saltomotaler allerede fra første træning og deltagerne lærer sig, at kombinere øvelser til små serier af bevægelser som kaldes Lines. træningen blandes med parkour-lege i Freerun området og andre lege, som finder sted på andre steder i arenaen, som f.eks. dodgeball, slam dunk, ninja warrior banen og på trampolinerne. I løbet af kurset får du desuden en introduktion til smidig bevægelse og flow, mere avancerede teknikker af vaults, håndsalto og salto som f.eks. wallflips eller skrue-teknikker.

 3. For de der har gået fire eller flere terminer af parkour/freerunning hos os eller andre klubber og behersker det grundlæggende inden for forhindringsbane/saltoer og akrobatik.
  Her fokuserer vi mindre på den grundmotoriske træning dvs. rulle, klatre, hænge, kravle og åle sig frem, grundteknikker og styrke. I stedet fordyber vi os i forhindringsbanen, vaults og salto, hop fra mindre højder. lange hop, smidig bevægelse og et godt flow. Træningen blandes med parkour-lege i Freerun-området og andre lege, som finder sted på forskellige steder i arenaen, som f.eks. dodgeball, slam dunk, ninja warrior banen og trampolinerne. Under forløbet introducerer vi faldteknik, absoberingsteknik, svære forhindringer og dobbelt saltomortaler. Som deltager lærer du desuden at skabe egne forhindringer og sætte egne mål for træningen.

 4. For at deltage i vores avancerede gruppe skal man ha gået minimum fem terminer af Freerunning Academy og være blevet godkendt af vores Freerun Academy Coacher og eller have klaret level 4 testen. For at deltage i denne gruppe anbefaler vi at du som deltager behersker trin 1 – 2 – 3 og har meget gode kundskaber indenfor forhindringsbane, saltoer og akrobatik.
  Her lærer du som deltager, at tage mere ansvar og planlægge din egen træning. Fra første træning laver du sammen med en coach din egen træningsplan for kurset, som inkluderer målsætning/specialisering og ticks liste.

SPØRGSMÅL & SVAR
 1. Freerun Academy er et kursus for dig der har lyst til at lære parkour & freerunning.

 2. For at deltage på Freerun Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores kurser henvender sig til barn fra 8 år og opefter, men vi har visse kurser til børn fra 6 år. Disse kurser finder du i skemaet ovenfor.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står det i det skema, som opdateres inden hver termin opstart. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle forskellige aldre (dog minimum 3 år).

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning som i kan booke for jer begge med jeres egen instruktør.

 5. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig I.

 6. En termin er 8 uger lang med pause under skoleferier og på heligdage. 

 7. Du betaler  i forbindelse med bookningen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookningen er først gyldig efter fuldstænding betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller på telefon.
  På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores andre kurser og hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom behøver vi en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller for pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi at du melder sig syg så snart som muligt, så vi kan informere den ansvarlige på plads. Dette gør du enklest ved at maile info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at kompensere for mistede træningsdage i slutningen af terminen på specifikke kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå til og fra arenaen selv.

 13. Som kursusdeltager hos BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage. Du kan bare foretage drop-in besøg og ikke booke i forvejen. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier.

 14. For information kontakt venligst her.

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om FREERUN Academy! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.