FÅ FART PÅ DINE KONFERENCER

Konferencer hos BOUNCE er definitivt en anderledes oplevelse, langt væk fra kedelige konferencerum i byen. Vi har selvfølgelig det udstyr I har brug for og supplerer med dynamiske pauser – til en rigtigt god pris!

BOUNCE KONFERENCER: BEVÆGELSESGLÆDE I FOKUS

Har du mareridt om langtrukne og kedelige konferencer? Det har vi også. Vi kan kunsten at kombinere en velkoordineret konference med spændende aktiviteter. Vores oplæg indeholder bevægelsespauser og overraskelser til dine medarbejdere og alle kan være med – gamle som unge, veltrænede som utrænede. Vi kan arrangere konferencer for alt fra 10 til 100 deltagere. Op til 30 personer sidder bekvemt i et af vores konferencerum, som er udstyret med smart-tv hvor i kan vise præsentationer mm. For grupper op til 100 personer skræddersyr vi et oplæg som passer på netop jeres behov.

HELDAGSPAKKE:

FRA 575 KR/PERSON
(EKSKL. MOMS)
 • Konferencerum
 • Formiddagssnack: Smoothie og frugt
 • Frokost: Vælg mellem salat, nybagt pizza eller hamburger med briochebrød. Drikkevarer og kaffe er inkluderet.
 • Eftermiddag: Kaffe og kage
 • To timers 5-kamp med vært

HALVDAGPAKKE:

FRA 435 KR/PERSON
(EKSKL. MOMS)
 • Konferencerum
 • Frokost: Vælg mellem salat, nybagt pizza eller hamburger med briochebrød. Drikkevarer og kaffe er inkluderet.
 • Eftermiddag: Kaffe og kage
 • En times 3-kamp med vært

TILVALG:

(EKSKL. MOMS)
 • Frokost (kaffe, rundstykke & juice): 50 kr/person.
 • After jump snack-tallerken med alkoholfri øl eller sodavand: 60 kr/person.

HAR I SPECIFIKKE PLANER?

BOUNCE står til jeres rådighed! Vi har erfaring med at arrangere store gruppeøvelser og firmaevents for alt fra 10 til 300 personer. Sammenhold, ledelse og fællesskab er vores DNA og vi kan skræddersy aktiviteter, der lokker disse egenskaber frem i jeres organisation. Udfordre os til at udfordre jer!

ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE, HVORDAN EN TEAMAKTIVITET KAN SE UD?

SPØRGSMÅL & SVAR:

 1. Selvfølgelig! Vi har ingen færdig skabelon som vi arbejder efter, derimod tilpasser vi aktiviteter, så alle medarbejdere kan deltage, uafhængig af fysiske forudsætninger.

 2. Er paven katolik? Sner det i Sibirien? Alle mennesker er forskellige og vores mål er, at der skal findes noget, som får pulsen til at stige for alle, uanset om man er konkurrencemenneske eller ej. På den gode måde. — Hallo, det handler jo ikke om liv eller død, det er meningen det skal være sjovt! Vi er fleksible og tilpasser arrangementet så det bliver sjovt for alle i dit team.

 3. Absolut! Vi kan sørge for catering, værter og et skræddersyet tilbud med aktiviteter. Det har vi gjort mange gange før.

 4. Praktisk tøj, som man kan gøre sig bekvemt i og sportssko eller sneakers til indendørsbrug. Tag gerne et ekstra sæt tøj med. Vi har omklædningsrum og badefaciliteter. BOUNCE-strømper ordner vi når I ankommer.

Vil du have mere?

Udfyld denne formular og så kontakter vi dig snarest muligt. Hvis du har spørgsmål om et allerede booket event kan du desuden kontakte os på 78 700 900.