MINIBOUNCE – MERE HOP & SPRING I KROPPEN!

Trampolin træning for børn. En sjov og anderledes fritidsaktivitet. Leder du efter en god aktivitet for dit barn? Varmt velkommen til MiniBOUNCE! Det er et træningsprogram for de aller mindste hoppere. Børnene øver på kropskontrol og forbedre sin motorik, samtidig som de har det vanvittigt sjovt.

Prøv miniBOUNCE gratis 5. og 6. jan kl. 15-16
Kursusstart uge 3

BOING BOING! ER DU NYSGERIG EFTER HVAD DER SKER PÅ MINIBOUNCE? SE FILMEN.

HVAD ER MINIBOUNCE?

MiniBOUNCE er en masse sjove lege, aktiviteter og øvelser for børn i alderen 3-5 år. Vi lærer dit barn de grundlæggende bevægelser, som han/hun får en tryg introduktion til trampolinhop. Programmet miniBOUNCE indeholder også en masse øvelser, som forbedre motorik, balance og styrke.

Når vores mini-hoppere går videre til de store trampoliner har de fået en fin forståelse for underlaget og kan hoppe sikkert.

Vores instruktører er nøje udvalgte til at lede holdene. Vi sætter altid sikkerheden først, men lige vigtig er stemningen og oplevelsen. Det skal være sjovt at bevæge sig!

Hvert hold kan maks have 15 deltagere og mødes en time i ugen. Alle kurser strækker sig over 8 uger.

 • For alle børn mellem 2 – 5 år.
 • Maks 15 deltagere per hold.
 • 7 uger á 1 time (gælder ej skoleferier og helligdage).
 • Gratis entré hverdage mellem 10-18.
 • Et par BOUNCE-strømper.

minibounce

Kr.1000 PER TERMIN

SKEMA

Alle kurser strækker sig over 8 uger med start i uge 3 (dog ikke i uge 7)
Pris: 1400 kr

LØRDAGE UGE 3 – 11

09.00 – 10.00 Mini Bounce

SØNDAGE UGE 3 – 11

09.00 – 10.00 Mini Bounce

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen nedenfor og få svar på alle dine spørgsmål.

SPØRGSMÅL & SVAR

 1. MiniBOUNCE er vores egen sjove version af børnegymnastik med en twist, træningen finder hovedsageligt sted på trampolinerne!

 2. MiniBOUNCE er for alle børn i alderen 3-5 år.

 3. MiniBOUNCE er et program som er baseret på at lære gennem leg. Børnene kommer i løbet af terminen, til at udvikle deres motorik gennem legende øvelser og lektioner. Dette giver desuden dit barn en chance for at lære sig, hvad det vil sige, at være en del af en gruppe.

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning som i kan booke for jer begge med jeres egen instruktør. Som forælder er du selvfølgelig velkommen til at være nærværende under holdets forløb, både ved at være med i gruppen eller drikke kaffe i caféen imens du venter.

 5. Holdet koster 1000 kroner.

 6. Terminen er 8 uger med pause under skoleferier og helligdage.

 7. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter fuldstænding betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller på telefon.
  På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores andre kurser og hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom behøver vi en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi at du melder dif syg så snart som muligt, så vi kan informere den ansvarlige vært. Dette gør du enklest ved at sende en mail til info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at kompensere for mistede træningsdage i slutningen af terminen på specifikke kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå til og fra arenaen selv.

 13. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig I.

 14. Som kursusdeltager hos BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage. Du kan altid komme forbi vores reception og se om vi har en ledig tid. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier.