miniBOUNCE

MINIBOUNCE – MERE HOP & SPRING I KROPPEN!

TERMIN 2 STARTER I UGE 18

Trampolin træning for børn. En sjov og anderledes fritidsaktivitet.
Leder du efter en god aktivitet for dit barn?
Varmt velkommen til MiniBOUNCE!

MiniBOUNCE er et træningsprogram for de aller mindste hoppere.
Børnene øver sig på kropskontrol og forbedrer sin motorik, samtidig med at de har det vanvittigt sjovt.

HVAD ER MINIBOUNCE?

PRØV MINIBOUNCE ACADEMY HELT GRATIS !!!
Tilmelding er påkrævet for deltagere.

DATO *TBA*

DATO *TBA*

MiniBOUNCE er en masse sjove lege, aktiviteter og øvelser for børn i alderen 2-5 år.
Vi lærer dit barn de grundlæggende bevægelser, så han/hun får en tryg introduktion til trampolinhop.
Programmet miniBOUNCE indeholder også en masse øvelser, som forbedrer motorik, balance og styrke.
Når vores mini-hoppere går videre til de store trampoliner, har de fået en fin forståelse for det grundlæggende og kan hoppe sikkert. Vores instruktører er nøje udvalgte til at lede holdene. Vi sætter altid sikkerheden først, men lige vigtig er stemningen og oplevelsen. Det skal være sjovt at bevæge sig!

minibounce

Kr.1.000 PER TERMIN
 • For alle børn mellem 2 – 5 år.
 • Maks 15 deltagere per hold.
 • 8 uger á 1 time (gælder ikke skoleferier).
 • Gratis entré mandag-fredag. Samt timen efter MiniBounce holdtræning.
 • Ét par BOUNCE-strømper.

SKEMA

Termin 2 starter i uge 18.
Alle kurser strækker sig over 8 uge.
Pris: 1.000 kr

MANDAGE

16.00 – 17.00 MiniBounce.

LØRDAGE

9.00 – 10.00 MiniBounce..

10.00 – 11.00 MiniBounce.

SØNDAGE

9.00 – 10.00 MiniBounce.

10.00 – 11.00 MiniBounce.

BOUNCE TILBYDER SØSKENDERABAT!

Er du så heldig at have store eller små søskende?

BOUNCE tilbyder 20% rabat på booking nummer 2, 3 og 4, såfremt der betales fuld pris på booking nummer 1. Rabatten gives til søskende uanset om de går på forskellige eller samme hold. Book Flight, Parkour, FreeJumping og MiniBounce Academy.

Spar op til 280 kr. pr. ekstra booking!

Ring til Kundeservice for at booke til alle dine søskende i dag!

spørgsmål & svar

 1. MiniBOUNCE er vores egen sjove version af børnegymnastik med en twist. Træningen finder hovedsageligt sted på trampolinerne!

 2. MiniBOUNCE er for alle børn i alderen 2-5 år.

  Hvis du fylder 6 år i løbet af de 8 kursusuger, kan du istedet booke Free Jumping Academy hvis der lyder mere interessant.

  Se mere HER

 3. MiniBOUNCE er et program, derer baseret på at lære gennem leg. Børnene kommer i løbet af terminen, til at udvikle deres motorik gennem legende øvelser og lektioner. Dette giver desuden dit barn en chance for at lære, hvad det vil sige, at være en del af en gruppe.

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning, i kan booke for jer begge med jeres egen instruktør. Som forælder er du selvfølgelig velkommen til, at være nærværende under holdets forløb, både ved at være med i gruppen eller drikke kaffe i caféen imens du venter.

 5. Holdet koster 1.000 kroner.

 6. En termin er 8 uger, med eventuelle pause under skoleferier og helligdage.

 7. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink indenfor 23 timer, som sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter fuldendt betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller Kundeservice.
  På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores andre kurser og hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen på et specifikt kompensationshold.

 12. Ja.

 13. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig i. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter, hvor i kan skifte i ro og mag.

 14. Som kursusdeltager hos BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage. Du kan altid komme forbi vores reception og se om vi har en ledig tid. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier. Derudover har du mulighed for at hoppe gratis efter træningen, i timen 10-11 eller 11-12, i weekenderne.

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via hjemmeside straks eller via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Vi kan ikke garanterer at dit valgte hold er ledigt herefter. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter.

Vi tager forbehold for, at hold ikke bliver oprettet grundet mangel på tilmeldinger. Derfor kan ændringer af tider og datoer for din booking forekomme i samråd med dig. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Der hører ét par BOUNCE strømper med i denne booking. BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om MiniBounce Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.