BOUNCE Parkour Academy

PARKOUR ACADEMY – LÆR FREERUNNING

TERMIN 2 STARTER I UGE 18

Parkour Academy er kurset hvor vægge bliver til gulv! Vi lærer dig alt fra grundlæggende parkour til avancerede FREERUN-flips. Snart begynder næste hold i Parkour. Pladserne er begrænset og forsvinder hurtigere end du kan udføre en speed salto, så tøv ikke – Book nu!

HVAD ER PARKOUR?

Overtag rummet – Lad din krop og kreativitet skabe nye atletiske udtryk!
Se klippet nedenfor, hvor freerunners gør området til deres legeplads!

PRØV PARKOUR ACADEMY HELT GRATIS !!!
Tilmelding er påkrævet for deltagere.

DATO *TBA*

DATO *TBA*

Alle vores instruktører er eksperter indenfor parkour og sikkerhed er højeste prioritet.
Tilgang til træningen er den samme vi har på Flight Academy.
Vi tager udgangspunkt i dit færdighedsniveau og lærer dig grundlæggende bevægelser, som du behøver for at udvikle dig på en sikker måde. Vores Freerun-område er i verdensklasse – udviklet af Jump Squad og legenden Shaun Wood. Han har været med og grundlagt BOUNCE Freerun Academy i Sverige.

PARKOUR ACADEMY

KR.1.200 PER TERMIN

Fra 7 til 15 år.

 • 8 uger – 1 time*
 • Max 15 personer på hvert hold
 • Niveau fra begynder til avanceret
 • Ét par Bounce strømper, 1 t-shirt og 1 vandflaske
 • Fri entré mandag-fredag (gælder ikke skoleferier)

Skema

Er du i tvivl om hvilket LEVEL du skal booke?
Læs vores LEVEL beskrivelse længere nede på siden.
Du er også velkommen til at kontakte kundeservice og høre nærmere.

MANDAGE

18.00 – 19.00 Parkour Academy Trin 1.

19.00 – 20.00 Parkour Academy Trin 2.

ONSDAGE

16.00 – 17.00 Parkour Academy Trin 1.

17.00 – 18.00 Parkour Academy Trin 2.

19.00 – 20.00 Parkour Academy Trin 3.

BOUNCE TILBYDER SØSKENDERABAT!

Er du så heldig at have store eller små søskende?

BOUNCE tilbyder 20% rabat på booking nummer 2, 3 og 4, såfremt der betales fuld pris på booking nummer 1. Rabatten gives til søskende uanset om de går på forskellige eller samme hold. Book Flight, Parkour, FreeJumping og MiniBounce Academy.

Spar op til 280 kr. pr. ekstra booking!!

Ring til Kundeservice for at booke til alle dine søskende i dag!

HVILKET level SKAL JEG VÆLGE?

Alle lærer i sit eget tempo. Nogle synes flikflak er enklere at mestre end salto og visa versa. Derfor har vi lavet denne guide for de forskellige niveauer i Parkour Academy. Træning tilpasses så den er velegnet til gruppens overordnede færdighedsniveau.

 1. Anbefales for alle som ikke har tidligere erfaring fra parkour/freerunning. Træningen er et mix af parkour-lege og tekniktræning i Freerun-området. Her fokuserer vi på den grundlæggende træning, dvs. hoppe, rulle, klatre, hænge og kravle. Vi kommer også til at arbejde med vaults, andre teknikker samt styrke. For at udfordre deltagerne, vil træneren også tage holdet med i andre dele af arenaen f.eks. Dodgeball, X-Park (forhindringsbane) og på trampolinerne. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 2. Anbefales til dig, som har gået 2 eller flere terminer af parkour/freerunning hos os eller i andre klubber og som allerede har gode grundkundskaber i Parkour/Freerun. Hvis du har deltaget på level 1, spørg din træner om du skal fortsætte på samme level eller om du skal booke til level 2. Her repeterer vi de grundlæggende teknikker indenfor hoppe, rulle, klatre, hænge og kravle i Freerun. Vi finpudser teknik og landinger og starter på at kombinere øvelser til små serier af bevægelser som kaldes; lines. I løbet af kurset, får du desuden en introduktion til sandt flow, mere avancerede teknikker af vaults og swings, samt berøring af tricks som for eks. wallflips og skrue-teknikker. For at udfordre deltagerne vil træneren også tage holdet med i andre dele af arenaen for eks. Dodgeball, X-Park (forhindringsbane) og på trampolinerne. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!


 3. For de der har gået 3 eller flere terminer af parkour/freerunning hos os eller hos andre klubber, og derudover behersker det grundlæggende inden for lidt mere avancerede vaults, hop, rullefald, klatring, swings og akrobatik.
  På level 3 fordyber vi os endnu mere i forhindringsbanen, tricks, hop i lidt større højder, længere hop, smidige bevægelse og et godt flow. Træningen blandes med parkour-lege i Freerun-området og på ninja warrior banen. Under forløbet bygger vi videre på faldteknik, absoberingsteknik, sværere forhindringer og saltomortaler (som vi også benytter trampolinerne for at lære). Som deltager lærer du desuden at skabe egne forhindringer og sætte egne mål for træningen. I alle vores Academies, går vi meget op i at der er en god stemning, sammenhold og at deltagerne føler sig hjemme i Bounce. De er alle en del af vores Bounce stamme!

 4. For at opleve den maximale udvikling, anbefaler vi at træne i Bounce minimum 1 gang om ugen ud over sit Academy hold. Kommer man ofte i Bounce og gør brug af sin gratis entré mandag-fredag vil man også lære andre børn bedre at kende og i sandhed blive en del af Bounce-stammen!

spørgsmål & svar

 1. Parkour Academy er et kursus for dig der har lyst til at lære parkour & freerunning.

 2. For at deltage på Parkour Academy skal du være over 110 cm. De fleste af vores kurser henvender sig til børn fra 8 år og opefter, men vi har visse kurser til børn fra 6 år. Disse kurser finder du i skemaet ovenfor.

 3. Hvis vi tilbyder hold for voksne står i skemaet ovenfor, som opdateres inden hver termin starter op. Vi tilbyder altid mulighed for privatundervisning for alle forskellige aldre (dog minimum 3 år).

 4. Desværre tilbyder vi ikke fælles hold for voksne og børn, men der findes privatundervisning som i kan booke for jer begge med jeres egen instruktør.

 5. Bekvemt tøj, som du let kan røre dig I. Husk lukkede sko, som kondisko eller sneakers! Tag gerne et sæt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

 6. En termin er 8 uger lang med pause under udvalgte skoleferier og på helligdage.

 7. Du betaler  i forbindelse med bookningen, enten via hjemmesiden eller via et betalingslink, som sendes til din e-mailadresse. Bookningen er først gyldig efter komplet betaling.

 8. Du kan booke via hjemmesiden eller igennem kundeservice.
  På hjemmesiden kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores andre kurser og hold. Dette er ikke en booking til et hold, men udelukkende en interesseforespørgsel.

 9. Vores kurser kan kun aflyses hvis dit barn bliver syg. Ved sygdom har vi brug for en lægeerklæring. Kontakt os altid hurtigst muligt.

 10. Vi tilbyder ingen refundering af penge ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse eller få pengene tilbage mod fremvisning af lægeerklæring.
  Hvis der er to uger eller mindre til dit kursus begynder, kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 11. Hvis du bliver syg anbefaler vi at du melder dig syg så hurtigt som muligt, så vi kan informere den ansvarlige. Dette gør du nemmest ved at sende en mail til info@bounceinc.dk
  Du har mulighed for at kompensere for mistede træningsdage i slutningen af terminen på specifikke kompensationshold.

 12. Hvis du er under 12 år skal du afleveres og hentes af en voksen. Deltagere over 12 år er velkomne til at komme og gå til og fra arenaen selv.

 13. Som kursusdeltager hos BOUNCE kan du hoppe gratis alle hverdage. Du kan bare foretage drop-in besøg og ikke booke i forvejen. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, på helligdage, weekender og skoleferier.

 14. Læs ovenstående Level beskrivelsen. For mere information kontakt os venligst info@bounceinc.dk

 15. <p>Vores Parkour Academy hold er fra 7+ år. Vi vil istedet foreslå at booke Free Jumping Academy.</p>

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via hjemmeside straks eller via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Vi kan ikke garanterer at dit valgte hold er ledigt herefter. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter.

Vi tager forbehold for, at hold ikke bliver oprettet grundet mangel på tilmeldinger. Derfor kan ændringer af tider og datoer for din booking forekomme i samråd med dig. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Der hører ét par BOUNCE strømper med i denne booking. BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.

har du spørgsmål?

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil have nyheder om PARKOUR Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.

Academy eller hvis du ikke fandt svar her! Hvis du virkeligt vil have fart på træningen og din personlige udvikling kan vi anbefale vores privatundervisning.