POLTERABEND – BOUNCE ER DET PERFEKTE PITSTOP!

SJOVT FOR ALLE

Mange vælger at tage i BOUNCE for en sjov og anderledes aktivitet til polterabend. Afhængig af hvor konkurrencemindede I er, kan I vælge mellem 3 eller 5 kamp. Uanset jeres forskellige forudsætninger og fitness niveau, arrangerer vi det hele og sørger for, at alle i gruppen får en god og sjov oplevelse!

En 3 eller 5 kamp i Bounce går ud på at I som gruppe vælger 3/5 aktiviteter, enten forud ved booking eller med jeres fantastiske instruktør ved ankomst. Aktiviteterne kan både gå ud på at konkurrere mod hinanden individuelt eller opdelt i hold. Det kan være at udfordre sig selv eller lære noget helt nyt!
Tjek alle vores vilde områder ud i menuen Aktiviteter.

SATS HÅRDT, MEN LAND BLØDT I EN 3 ELLER 5-KAMP!

MEST  POPULÆR

5-KAMP:

285 KR/PERSON (INKL. MOMS)
 • 2 timer og 5 valgfrie aktiviteter
 • BOUNCE-vært
 • BOUNCE-strømper er inkluderet
 • Vand og müslibar

3-KAMP:

215 KR/PERSON (INKL. MOMS)
 • 1 time og 3 valgfrie aktiviteter
 • BOUNCE-vært
 • BOUNCE-strømper indgår
 • Vand og müslibar

HUSK!

 • Vi hjælper jer med at vælge de rette aktiviteter, uanset om I booker en 3 eller 5-kamp.
 • Trampolinhop er en sport og giver du den gas, vil du formentlig svede. Det er derfor en god idé at tage ekstra tøj med. Vi har omklædningsrum og badefaciliteter, til fri afbenyttelse.
 • Det er ikke tilladt at indtage alkohol på dagen i tiden før og under, at i hopper.

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår og betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter. 

7 dage før jeres besøg, skal du kontakte os for, at foretage ændringer og bekræfte din booking, i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser. Herefter sender vi et nyt betalingslink, du skal anvende til at betale det udestående beløb med ét kreditkort. 6 dage før jeres besøg er bookingen endeligt fastlagt og kan kun ændres i samråd med med BOUNCE INC, personale og betingelser.

Du kan reducere antallet af hoppere med max. 5 personer pr. 20 hopper. Antal deltagere kan reduceres til minimum 6 personer. Forøgelse af antal deltagere i din booking, er kun mulig afhængig af plads og personale på den pågældende dag og tidspunkt. Bookingen er kun gyldig, i det tidsrum skrevet i denne bekræftelse. Bookingen kan rykkes én gang. Vi tager forbehold for fuldt bookede tider og ændrede åbningstider. Aflysning skal ske senest 7 dage før jeres besøg.

Det er ikke tilladt at indtage alkohol på dagen, i tiden før og under, at i hopper. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. BOUNCE tillader ikke ekstern catering undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad til de berørte gæster. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.

KONTAKT OS FOR AT BOOKE

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig snarest muligt. Hvis du har spørgsmål om et allerede booket event kan du desuden kontakte os på 78 700 900.

ANDET SJOV I BOUNCE: