Privat undervisning

PRIVATUNDERVISNING HOS BOUNCE

Vil du have hjælp med at lande dine saltoer, som du har kæmpet med så længe? Måske leder du efter den perfekte gave til nogen som allerede har alt? Så er vores privatlektioner med egen træner det helt rette valg.

Book privatundervisning hos os i BOUNCE og få en specialudvalgt coach som er klar til at hjælpe dig med at mestre de øvelser og tricks som netop du allerhelst vil lære! Dine privatlektioner kan have forskellig retning eller fokus afhængig af dine ønsker. Alt fra trampolinhop, parkour, wall-running – du kan blande aktiviteterne som det passer dig.

INDIVIDUELLE LEKTIONER: FULDT FOKUS PÅ DIG

Har du et specielt mål med din træning som du vil satse ekstra på? For dig der vil lægge fuldt fokus på hurtigt at nå højere højder indenfor trampolinhop eller Freerun, er vores privatundervisning et perfekt alternativ.

Under en session på 1–2 timer per gang deler en personlig coach ud af sine ekspertkundskaber. Træneren tilpasser niveauet efter dit udgangspunkt og niveau. Hvad har netop du brug for – og hvad vil du opnå??

Går du allerede på et af vores hold Flight Academy eller Freerun Academy? Så kan privatundervisning være en perfekt supplement.

DETALJER

  • Uddannede instruktører underviser på et niveau tilpasset til dig.  
  • Tilgængelig alle hverdage under almindelige åbningstider.
  • Vælg mellem gymnastik/trampolin eller freerun/parkour.

PRIS

  • 1 t med coach for 1 person: 435 kr.
  • 2 t med coach for 1 person: 725 kr.
  • 1 ekstra person pr. booking: 75 kr. (max 3 personer ekstra)
  • Et par BOUNCE-strømper indgår uanset hvilken type af privatundervisning du booker!

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du vores vilkår betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen skal betales på forhånd via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter. 

Bookingen er kun gyldig, i det tidsrum skrevet i denne bekræftelse. Bookingen kan rykkes én gang. Vi tager forbehold for fuldt bookede tider og ændrede åbningstider. Aflysning skal ske senest 7 dage før dit besøg. Er du blevet syg, er det muligt at flytte bookingen med mindre end 6 dage til dit besøg, mod et administrationsgebyr på kr. 100,-. BOUNCE kan ikke garanterer hvem der bliver din instruktør.

BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Der hører ét par BOUNCE strømper med i denne booking. BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.


KONTAKT OS FOR AT BOOKE

Udfyld formularen nedenfor med navn, dato og hvad du gerne vil blive bedre til, så svarer vi så snart vi kan!

Husk at booke i god tid! Vi har begrænsede muligheder for privatundervisning og vores kapacitet varierer.