VORES SIKKERHEDSPOLICY

SIKKERHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

BOUNCE har et vel overvåget sikkerhedssystem, udviklet efter international branchepraksis. Sikkerhed er vores første prioritet og vi har en sikkerhedsstatistik, som vi er stolte over. Siden den første BOUNCE arena åbnede i august 2012, har vi haft ca. 1 alvorlig skade (som fraktur eller lignende) for hver 10.000 besøgende. I 2013 lavede Monash Injury Institute end tredjeparts bedømmelse af vores sikkerhedsstatistik, og kom frem til, at BOUNCE klarede sig fint sammenlignet med almindelige amatør sportsgrene. “Der findes en betydelig mindre sandsynlighed for at få en alvorlig skade hos BOUNCE end at deltage i en af de mange mere almindelige amatør sporter såsom fodbold eller basketball”.

HOP SIKKERT

Nedenfor finder du de almindelige sikkerhedsregler og retningslinjer for hele BOUNCE. Vores betingelser og vilkår beskriver risikoen og alle som hopper hos BOUNCE forudsættes, at have læst og accepteret disse vilkår. Ligesom ved de fleste idrætsgrene findes der risici ved trampolinhop, selv når man hopper korrekt og følger vores regler og retningslinjer. Vores regler og retningslinjer er udviklet i samarbejde med anerkendte sikkerhedseksperter, specialiseret i at vurderer om praksis er i verdensklasse.

KANTPUDDER

Al eksponeret trampolinstøttestruktur (stål og fjedre), er dækket af mere end 5 centimeters tykke kantpuder i høj kvalitet. I Performance Trampoline-området har vi anvendt 20 cm tykke kantpuder. Vi opfylder eller overgår alle vatterings krav, som anbefales efter international branche standard.

INTERNATIONAL STANDARD

BOUNCE er en af de førende internationale grupper som stræber efter, at skabe verdens bedste praksis for trampolinsikkerhed.

BOUNCE-STRØMPER

Alle hos BOUNCE skal have vores BOUNCE strømper på, for at minimere risikoen for skader og af hygiejnemæssige årsager. Hvis du vil benytte X-park eller vores FREERUN-område skal du anvende dine egne indendørs sportssko.

BOUNCE TRAMPOLINER VS ALMINDELIGE TRAMPOLINER

Historisk set indtræffer trampolinrelaterede skader, når hoppere er “faldet af” en trampolin og ned på jorden eller på kantrammen. BOUNCE har minimeret disse risici ved, at indramme vores trampoliner. De er indrammet med bløde kantpuder af højeste kvalitet. Vi har udformet vores arena til, at mindske eller eliminere de farer, som er forbundet med typiske hjemme-trampoliner og arbejder hele tiden for at opretholde et sikkert miljø med optimalt design, teknik, konstruktion, uddannelse og forskning.

PERSONALE OG OVERVÅGNING

BOUNCE ansætter personale som har stor erfaring indenfor gymnastik og lignende sportsaktiviteter, f.eks. cirkus og sports coaching. Hver og én af vores trampolin områder er overvåget af uddannet trampolin-personale. Vores team af BOUNCE personale er uddannet i HLR og førstehjælp. Vores personale sikrer at vores “én person per trampolin” regel opretholdes, for at undgår kollisioner. Børn som er under 110 cm høje (normaltvis 6 år eller yngre) har et eget område.

TRÆNING OG INSTRUKTIONER

En af vores primære sikkerhedsprincipper er, at sørge for at hoppere ikke forsøger sig på nogen aktivitet som ikke passer til deres kompetenceniveau. Vores hold (freerunning og flight academy) findes tilgængelige på alle niveauer og hjælper med til at udvikle færdigheder, i alt fra at hoppe sikkert til specialiseret træning for action-sport såsom skiløb, snowboard, wakeboarding, kiteboarding og gymnastik.

JUNIOR JUMPERS

Hoppere fra 2 år og opefter, men under 110 cm (oftest under 6 år). Junior jumpers kan være på de fleste områder, men har desuden sit helt eget område.

FEEDBACK

Du må gerne komme med feedback og hjælpe os til, at blive endnu bedre.
Din mening er vigtig for os. 

SIKKERHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Venligst accepter de risici som findes og følg vores regler.
BOUNCE er en action-arena hvor skader kan forekomme på trods af gode sikkerhedsforanstaltninger.

KEND DINE BEGRÆNSNINGER
VIS HENSYN TIL ANDRE
FØLG REGLERNE!