SKOLER

Skoler & Institutioner

– Tag på udflugt hos BOUNCE. Vi har eventyr og aktiviteter for alle.

Vi er specialister i at arrangere skoleudflugter og gruppeaktiviteter som får alle til at føle sig som en del af gruppen. Uanset om det drejer sig om eleverne som gemmer sig længst bag i klassen, eller dem som helst sidder på forreste række og alle derimellem. Vi organiserer skolearrangementer til klassens time eller forskellige aktivitets- og temadage, men du kan også lade os planlægge en cool og anderledes idrætslektion.

TILBUD TIL SKOLER, KLUBBER OG ANDRE INSTITUTIONER

— Vi arrangerer aktiviteter for op til 100 børn ad gangen.

Vi har færdige tilbud som indeholder en eller to times hoppetid. Men I kan også selv foreslå ønsker og lade os skræddersy en oplevelse efter jeres behov. Vil I bare hoppe? Det løser vi! Vil I have aktiviteter som fokuserer på at skabe holdånd og samarbejde? Intet problem.

Bounce strømper er obligatoriske at hoppe med på vores trampoliner.
Booker i uden strømper, men mangler ved ankomst, koster de 20 kr stk.
Alle priser er inkl. 1 kop kaffe/te til supervisor.

MED STRØMPER

2 timer – 130 kr./person

1 time – 90 kr./person

UDEN STRØMPER

2 timer – 125 kr./person

1 time – 85 kr./person

Alle tilbud skal bookes på forhånd via Kundeservice på telefon: 78 700 900

BETINGELSER & VILKÅR

GENERELT: Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du vores vilkår og betingelser, herunder at din booking ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Betaling skal ske via faktura, med EAN nr. eller i vores reception ved ankomst. I receptionen er det muligt, at betale med kontanter og/eller ét kreditkort. Hvis du ønsker at ændre betalingsmetode efter reservering, skal det informeres telefonisk til Kundeservice i deres åbningstid, senest 1 dag før jeres besøg. Du kan reducere antallet af hoppere med max. 5 personer pr. 20 hopper. Forøgelse af antallet af hoppere i din booking, er kun mulig afhængig af plads og personale på den pågældende dag og tidspunkt. Bookingen er kun gyldig, i det tidsrum skrevet i denne bekræftelse. Bookingen kan rykkes én gang Vi tager forbehold for fuldt bookede tider og ændrede åbningstider. Aflysning skal ske senest 7 dage før jeres besøg.

BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad til de berørte gæster. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser. 

BOOKING UDEN VÆRT / UDEN CATERING: Du kan reducere eller øge antallet af hoppere i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser, senest 1 dag før jeres besøg. Bookingen betales ved ankomst i receptionen og kan betales med kontanter og/eller ét kreditkort. Eller ved eftersendt faktura eller med EAN nr. efter aftale med BOUNCE INC.

BOOKING MED VÆRT / MED CATERING: 7 dage før jeres besøg, skal du kontakte os for, at foretage ændringer og bekræfte din booking, i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser. 6 dage før dit besøg, er bookingen endeligt fastlagt og kan kun ændres i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser. Bookingen betales ved ankomst i receptionen og kan betales med kontanter og/eller ét kreditkort. Eller ved eftersendt faktura eller med EAN nr. efter aftale med BOUNCE INC.

Skolepriser kan ikke benyttes af forældre grupper.

Vil du VIDE mere?

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig snarest muligt. Hvis du har spørgsmål om et allerede booket event kan du desuden kontakte os på 78 700 900.