VOKSEN ACADEMY

Flight academy

FOR VOKSNE

BOUNCE Voksen Academy er et mix af vores Flight og Parkour Academy.
Det er et hold, hvor vi tilpasser træningen til dine individuelle ønsker og mål.

Kurser for nybegyndere eller erfaren. Uanset om du vil lære at udføre din første salto eller sætte dobbeltsalto og twists på din skill liste – er BOUNCE Voksen Academy noget for dig. Du bestemmer selv udgangspunktet for din træning. Vi opmuntrer og udfordrer dig på alle niveauer og igennem alle faser.


TERMIN 2 START I UGE 18

PRØV FLIGHT ACADEMY FOR VOKSNE HELT GRATIS !!!
Tilmelding er påkrævet.

DATO *TBA*

DATO *TBA*

MOD NYE HØJDER MED VORES TRAMPOLINKURSUS

VOKSEN ACADEMY

KR1400 PER TERMIN

ONSDAGE
KL. 19.00-20.00


8 uger – 1 time*
Max 15 på holdet
Ét par Bounce strømper
Niveau fra begynder til avanceret
Fri entré alle hverdage, man-fredag

Mængde rabat!

Er du også blevet interesseret i at gå til Bounce Academy ligesom dit barn?

BOUNCE tilbyder 20% rabat på booking nummer 2, 3 og 4, såfremt der betales fuld pris på booking nummer 1. Book Voksen, Flight, Parkour, FreeJumping og MiniBounce Academy.

Spar op til 280 kr.!

Ring til Kundeservice for at booke med mængde rabat i dag!


SPØRGSMÅL OG SVAR

 1. Flight Academy for voksne er et kursus for dig der har lyst til træne på en anderledes måde og lære forskellige øvelser, tricks og kombinationer på trampolin.

 2. Du kan være alt mellem 16 og 100 år.

 3. På kurset lære du alt fra sikre hop til avancerede saltoer på trampoliner. Kurset er for begyndere til øvede og vi tilpasser træningen til dine færdigheder og ønsker.

 4. Du betaler i forbindelse med bookingen, enten vis hjemmesiden straks eller via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, der sendes til din e-mailadresse. Bookingen er først gyldig efter gennemført betaling.

 5. Du kan booke enten via hjemmesiden eller Kundeservice.

 6. Du kan kun aflyse kurset, hvis du bliver syg. Ved sygdom har vi brug for en lægeerklæring. Kontakt os hurtigst muligt.

 7. Vi tilbyder ingen refundering ved aflysning. Frem til to uger inden kursusstart har du dog mulighed for at aflyse og få pengene tilbagebetalt mod fremvisning af lægeerklæring. Er der mindre end 2 uger til kursusstart kan vi desværre ikke tage imod aflysninger.

 8. Du har mulighed for at blive kompenseret for mistede træningsdage i slutningen af terminen på et specifikt kompensations hold.

 9. Som Academy deltager i BOUNCE, kan du hoppe gratis alle hverdage, mandag-fredag. Du kan kun foretage drop-in besøg uden forhåndsbooking. Dette gælder dog ikke, hvis vi har lukkede arrangementer, weekender eller udvalgte skoleferier.

 10. Bekvemt tøj du let kan røre dig i. Sportstøj for eksempel. Tag gerne lidt skiftetøj med. Vi har både omklædningsrum og badefaciliteter.

 11. Kun hvis i begge er i alderen 16-100 år.

BETINGELSER & VILKÅR

Når du bestiller hos BOUNCE, accepterer du også vores vilkår betingelser, herunder at din reservation ikke kan refunderes. Rabatbilletter, tilbud og kampagner kan ikke kombineres. Reservationen betales på forhånd via hjemmeside straks eller via tilsendt betalingslink indenfor 23 timer, med ét kreditkort. Udløber betalingslinket, bliver reservationen automatisk annulleret. Vi kan ikke garanterer at dit valgte hold er ledigt herefter. Denne reservation kan ikke betales med gavekort eller kontanter.

Vi tager forbehold for, at hold ikke bliver oprettet grundet mangel på tilmeldinger. Derfor kan ændringer af tider og datoer for din booking forekomme i samråd med dig. BOUNCE strømper er obligatoriske på alle trampoliner. Der hører ét par BOUNCE strømper med i denne booking. BOUNCE tillader ikke ekstern catering, undtagen for gæster med allergier eller særlige kostbehov, som vi ikke kan imødekomme. Under disse omstændigheder kan du medbringe egen mad. Bemærk; Alle undtagelser foretages i samråd med BOUNCE INC, personale og betingelser.