X-PARK FORHINDRINGSBANE

– BLIV EN NINJA WARRIOR

X-Park er den ultimative forhindringsbane til dig, som aldrig takker nej til en sportslig udfordring!
Kæmp mod tiden og træn din fleksibilitet, styrke og koordination samtidigt.
Forskellige veje og moment gør banen velegnet til såvel nybegyndere og professionelle.
Hvad er formålet? At bevæge sig igennem banen fra start til slut, så hurtigt og så smidigt, som muligt.

HVAD ER X-PARK?

Jager du også adrenalinkicks?
X-Park er den ultimative indendørs forhindringsbane med 15 forskellige elementer bl.a. klatring, forskellige hop, trampoliner, balancegang og freerunning.
Der er mange variationsmuligheder og du kan mikse og vælge rute efter dine egen atletiske evner.


Vælg din egen vej eller følg banens forskellige sværhedsgrader. Prøv selv og opdag, hvor afhængighedsfremkaldende en forhindringsbane kan være!

BANENS UDFORDRINGER

Banen består af 15 forskellige forhindringer og endnu flere kombinationsmuligheder – du vælger din egen vej afhængig af hvor dygtig du er og hvor meget du tør – men kend dine begrænsninger og tænk altid på sikkerheden først!
Hvis du har set Ninja Warrior programmerne på TV, kan du sikkert nikke genkendende til væggen – The Wall. For at besejre den, har du brug for både styrke, hurtighed og timing.

TRÆNING FOR HELE KROPPEN

 • Forhindringsbanen kræver fleksibilitet, koordination og styrke i alle muskler.
 • Banens forskellige momenter gør, at du træner muskelstyrke og udholdenhed for både mave, ben og hjerte – samtidig! Det forbedrer din generelle helse og din kondition.
 • Du skal desuden også have hjernen med. For at bevæge dig igennem banen skal du ikke bare være hurtig i krop og sjæl, du er også nødt til at tage beslutninger – instinktivt!

SIKKERHEDSREGLER

 • Du skal være mindst 125 cm høj
 • En person af gangen per forhindring
 • Kend dine begrænsninger
 • Brug indendørssko
 • Giv plads til hurtigere Ninjas

ALMINDELIGE SPØRGSMÅL & SVAR

 1. Du skal være mindst 125 cm høj for at være på X-Park området, derudover gælder de samme regler, som for resten af BOUNCE.

  Vi har sat en grænse for, hvor mange gæster der kan være i X-Park samtidigt. Det er for at værne om din sikkerhed og give dig den bedst mulige oplevelse.

 2. Selvfølgelig ikke. Din almindelige billet til BOUNCE gælder også i X-Park.

 3. Banen er opbygget, så du kan udforske så frit som muligt. Det eneste du behøver, er at følge sikkerhedsreglerne og kende dine personlige begrænsninger. Derudover er det bare at sætte i gang!

 4. X-Park kan I desværre kun booke, hvis I booker hele BOUNCE-anlægget. MEN, hvis I har lavet en gruppebooking, kan I kontakte os når I er på plads for ekstra tid i X-Park.